Quiz: GIS & Natuurgeweld in Azië 2

Deze Quiz is de het tweede deel van de quizzen over GIS en natuurgeweld in Azië. Voordat je deze quiz gaat maken moet je eerst het eerste deel hebben gedaan. Het doel van de twee quizzen is om met behulp van GIS eens te kijken naar het natuurgeweld in Azië. Hierbij staat de website GEteach centraal. Met behulp van verschillende kaartlagen zul je ontdekken dat GIS erg nuttig is bij het onderzoeken van geografische verschijnselen zoals vulkanen. Kijk, leer en ontdek het tweede deel over GIS en het natuurgeweld in Azië door op deze link te klikken.

Er zullen naar verloop van tijd meer quizzen op de website komen. Het doel zal per quiz verschillen. Hierbij kan het gaan om extra stof bij de aardrijkskunde lessen of bijvoorbeeld een diagnostische toets voor een repetitie. Als je een vraag, een opmerking of een idee hebt voor een quiz dan kun je dat aangeven via een reactie of door een e-mail te sturen naar postmaster@aardrijkskundehulp.nl.

 

Delen? Ja dat kan:
Wierstra

Over Wierstra

Docent aardrijkskunde op CSG Bogerman in Sneek. Oprichter en beheerder van aardrijkskundehulp.nl Twitter: @TWierstra E-mail: postmaster@aardrijkskundehulp.nl
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Fysische Geografie, GIS met tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *