WorldoMeters Real Time Statistieken

Op de website WorldoMeters kun je actuele statistieken vinden van de wereld. De cijfers worden real time bijgewerkt. Je ziet dus continu getallen veranderen. Handig als je de actuele cijfers zoekt van bijvoorbeeld sterftecijfer, geboortecijfer, CO2 uitstoot, energieverbruikt, etc.

WorldoMeters is een website van Dadax wat een onafhankelijke organisatie is.

How it works

The counters that display the real-time numbers are based on Worldometers’ algorithm that processes the latest and most accurate statistical data available together with its projected progression to compute the estimated current millisecond number to be displayed on each counter based on the specific time set on each visitor’s computer clock. Sources are carefully selected to include only data published by the most reputable organizations and statistical offices in the world.

 

Klik hier om naar de website te gaan.

 

Delen? Ja dat kan:
Wierstra

Over Wierstra

Docent aardrijkskunde op CSG Bogerman in Sneek. Oprichter en beheerder van aardrijkskundehulp.nl Twitter: @TWierstra E-mail: postmaster@aardrijkskundehulp.nl
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Demografie met tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *