Atlas Leefomgeving

Op de website AtlasLeefomgeving.nl kun je via digitale kaarten informatie vinden van de overheid in woord en beeld. Deze web2.0 site maakt het ook mogelijk om reacties te geven en de kaarten kunnen worden geprint.

De website maakt het ook mogelijk om de kaarten te exporteren en te gebruiken op andere websites. Voor sommige onderdelen van de website is registratie verplicht.

De Atlas Leefomgeving biedt u informatie over de kwaliteit van de fysieke leefomgeving. Gemeenten, provincies en het Rijk stellen deze beschikbaar voor geïnteresseerden en professionals. Benut de informatie, geef uw mening, klacht of suggestie of wissel ideeën uit met andere bezoekers. Als professional kunt u de Atlas gebruiken voor het maken van plannen en adviezen.

De Atlas is nog in ontwikkeling. Opmerkingen en/of suggesties voor verbetering zijn van harte welkom. Ga naar Meedoen en plaats een reactie.

Klik hier om de website te bezoeken.

Delen? Ja dat kan:
Wierstra

Over Wierstra

Docent aardrijkskunde op CSG Bogerman in Sneek. Oprichter en beheerder van aardrijkskundehulp.nl Twitter: @TWierstra E-mail: postmaster@aardrijkskundehulp.nl
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, GIS met tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *