Educaplay

educaplayEen nieuwe interactieve tool kwam ik tegen via twitter (@lhumme) ziet er op het eerste gezicht goed uit en lijkt me goed werkbaar. Na wat tweets op en neer kom ik ook bij een mooie, duidelijke handleiding  van Arteveld Hogeschool.

De tool biedt 11 verschillende mogelijkheden om interactieve oefeningen te maken. Bijvoorbeeld raadsels, invuloefeningen of een aanwijskaart/afbeelding. Bovendien kun je de oefeningen ook nog aanvullen met audio of afbeeldingen. De oefeningen kun je embedden of als scorm-pakket koppelen aan de ELO. Op de site zijn videotutorials te vinden die kunnen ondersteunen bij het maken van verschillende oefeningen. Ik heb vast even een proefje gemaakt: De Wereld – klimaten

Klik hier om naar educaplay.com te gaan

Delen? Ja dat kan:
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Digitaal Schoolbord met tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *