Veldwerk Nederland

veldwerk-nederland-logoOp de website Veldwerk Nederland kun je voor verschillende vakken veldwerk opdrachten vinden. Ook voor het vak aardrijkskunde zijn mooie en leuke veldwerk opdrachten, missies en pakketten te vinden. In de bijbehorende winkel zijn verschillende pakketten te koop die kunnen dienen als aanvulling op de lessen.

De stichting Veldwerk Nederland organiseert regelmatig evenementen voor verschillende leeftijdsgroepen. Zowel PO als VO kunnen voor dit doel prima terecht op deze website.

Veldwerk Nederland stimuleert een duurzame leefstijl, door verbondenheid tussen de mens en zijn leefomgeving te bevorderen. Als basis gebruiken wij wetenschappelijke kennis en praktijkervaring, in combinatie met beleven en zelfontdekkend leren, voor het ontwikkelen van aansprekende educatieve activiteiten. Daarmee ondersteunen wij intermediairs om mensen van alle leeftijden waardering en zorg voor natuur en leefomgeving bij te brengen.

Klik hier om naar de website te gaan.

Delen? Ja dat kan:
Wierstra

Over Wierstra

Docent aardrijkskunde op CSG Bogerman in Sneek. Oprichter en beheerder van aardrijkskundehulp.nl Twitter: @TWierstra E-mail: postmaster@aardrijkskundehulp.nl
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Fysische Geografie, GIS, Milieu met tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *